Οι δίκοι μας, Μανώλης Κυριακάκης και Δημήτρης Παπαναγιωτάκης συζητούν με τον Μιχάλη Ψαλλίδα της Crowdpolicy για την ηλεκτροκίνηση και την ηλεκτροφόρτιση. Σε αυτή τη συζήτηση, εξετάζονται οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν οι νέες λύσεις και πραγματοποιείται ένα συνοπτικό φροντιστήριο σχετικά με τους τρόπους φόρτισης και τα σχετικά κόστη.

Ακούστε το επεισόδιο εδώ: EVziiin & Innovation Talks

Λίγα λόγια για την EVziiin

Η EVziiin είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα IoT για την ηλεκτροκίνηση και την ηλεκτροφόρτιση οχημάτων, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διασύνδεσης για CPOs (Charging Point Operators), eMSP (electric Mobility Service Providers) και οδηγούς. Η πλατφόρμα τους ενσωματώνει ένα εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, προσφέροντας έναν κόσμο καινοτόμων υπηρεσιών, σχεδιασμένων για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου και βασισμένες στην πράσινη ενέργεια.

Μέσω της εφαρμογής της EVziiin, η ηλεκτροκίνηση μετατρέπεται σε μια πλήρως ψηφιακή και εξατομικευμένη εμπειρία, παρέχοντας στους χρήστες την ανεξαρτησία και την ελευθερία στις μετακινήσεις τους. Η εφαρμογή της EVziiin επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής κίνησης, ενώ παράλληλα προσαρμόζουν την εμπειρία τους σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις και ανάγκες, διασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία φόρτισης.

Με την EVziiin, η ηλεκτροκίνηση γίνεται πιο προσιτή και ευέλικτη, ενώ προωθείται η χρήση πράσινης ενέργειας, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν εύκολα σημεία φόρτισης, να παρακολουθούν τη διαδικασία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνουν προσαρμοσμένες υπηρεσίες που καθιστούν την καθημερινή τους μετακίνηση πιο εύκολη και βιώσιμη.