Καλύβια Θορικού, 10/10/2024

Η EVziiin© με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας της με την TotalEnergies Marketing Hellas S.A, θυγατρική της TotalEnergies, ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους παρόχους ενέργειας. Η TotalEnergies έχοντας μακροχρόνια παρουσία στον τομέα της ενέργειας και θέλοντας να ανταποκριθεί με συνέπεια στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, αποκτά ολοένα και πιο ενεργό ρόλο στην ηλεκτρική και βιώσιμη κινητικότητα. Έτσι, αντιμέτωπη με τις κλιματικές προκλήσεις και την εξέλιξη των τεχνολογιών, η TotalEnergies έχει δεσμευτεί να αναπτύξει και να παρέχει λύσεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει την παρουσία των δύο εταιρειών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε ολόκληρο το δίκτυο πελατών της TotalEnergies Marketing Hellas S.A.

Με γνώμονα την τεχνολογία αιχμής και την εκτενή εμπειρία της στον τομέα των βιώσιμων ενεργειακών λύσεων, η EVziiin© φιλοδοξεί να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών ηλεκτροκίνητων οχημάτων, διευρύνοντας τις επιλογές τους για γρήγορη και εύκολη φόρτιση. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την ηλεκτροκίνηση, ενισχύοντας την προώθηση των βιώσιμων λύσεων μετακίνησης σε ένα διευρυμένο δίκτυο ηλεκτροφόρτισης (μέσω roaming) σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μαζί με την TotalEnergies Marketing Hellas S.A, εργαζόμαστε προς τον μετασχηματισμό ενός πιο πράσινου και βιώσιμου μέλλοντος που ενισχύουν την ενεργειακή ανεξαρτησία και μειώνουν τις εκπομπές άνθρακα.

Για την EVziiin© Δ/νση Marketing και Επικοινωνίας

#EVziiin #Totalenergies #NewCollaboration #Ηλεκτροκίνηση #Electromobility #IoT